EXPEDITION LINNÉ – En vandringsupplevelse för dig som vill kombinera intresset för friluftsliv med kunskaper om hur du bäst klarar dig i naturen!

Under två dagar vandrar du 42 km tillsammans med vandringsledare från frilufts- och överlevnadsföretaget All in Nature Sweden. Under vägen lär ni er om grundläggande förberedelser inför en vandring, hur man tejpar fötter, grunderna i karta och kompass och vart man hittar och hur man renar sitt vatten.

Efter lördagens vandring stannar vi vid vår lägerplats för att slå upp läger inför natten. Du får hjälp och tips med hur man kan sätta upp ett enkelt regnskydd (tarp) eller med att placera och resa ditt eget medhavda tält.

Under kvällen matas du med nyttiga tips och viktig kunskap. Senare runt elden pratar vi om överlevnad och vad som utmärker en överlevare.

Packningen bär du själv och självklart lagar ni all mat gemensamt över öppen eld.

Vandringen vänder sig till dig som vandrat lite förut men som vill prova på att också sova ute och göra flerdagarsturer. Du vill också träffa och umgås med andra som delar ditt intresse för friluftsliv och vandring. Något att ta dig an med en vän, partner eller som en utmaning på egen hand!

För frågor, kontakta kansliet@hestraif.se.

Datum: Start på Borås Arena lördag 22 april med målgång söndag 23 april.
Pris: 1500 sek/person. Mat ingår i priset.
Anmälan: Följ länk för anmälan på startsidan.